Mä kaipaan syksyä. Odotan sitä malttamattomana, mutta eipä näy vaan tulevan. Haluisin, et satais ja ois pimeetä ja synkkää! Ehkä sitten tajuis, että koulu on jo alkanut...

Oon aivan sikaväsynyt, mutta pitää kai valvoa puolilleöin, sillä maanantain puolella voi mailitse ilmoittautua yhteen koulujuttuun. Siihen otetaan tosi vähän ihmisiä, ja pitäis päästä sinne ehdottomasti, joten tässä sit istun silmät ristissä enkä muuta voi. Lupasin ilmottaa myös yhen frendin, jolla ei ole himassa enää nettiä. Kuuntelin äsken puhelimessa hänen valitustaan siitä, miks olen niin ärsyttävä enkä valvo ilmottaakseni meidät. Soitin sen takia, että kysyin kumpaan ryhmään kaveri haluaa, ja sit sain kuulla, että soitin vain vittuillakseni, kun en kuitenkaan meitä sinne ilmoita. Uskomaton ääliö! Tyyppi ei edes muistanut koko juttua eikä ollut TIETENKÄÄN ennalta katsonut mitää kurssitietoja tai edes tajunnut että joku ryhmäkin pitää valita. Vittu mikä daiju! Muutenkin kyseisen ihmisen puolesta saa tehdä niiiiiin vitusti kaikkia juttuja, ihan ku oisin hänen äitinsä. (Toivottavasti luet tämän, J, ja häpeät!!!)

Katoin BB:tä. Tatu putos ja näytti aika kyrpiintyneeltä kaverilta. Aika ihmeellistä, että se Mira vaan pysyy siel talossa, mutta eiköhän se seuraavaks putoo, ellei sitten Mirella tai Sorella tai mikä se maikka siellä olikaan...Mulle taitaa BB:n kanssa käydä taas niinku viime kaudellakin: aluksi ei ohjelma kiinnosta, mutta pikkuhiljaa se alkaa hiipii mieleen ja sit sitä pitääki kattoo koko ajan. On se kyllä outo formaatti ja vielä oudompi sarja. Ja kummaa, kun ihmisten tekemisten kattominen on niin hiton hauskaa. Ihan ku ihmisrottia jossain hämärässä kokeessa...Ehkä Lostissakin on kyse jostain sellasesta?

BB:n jälkeen käänsin kanavaa neloselle ja tsiigailin vielä vähän aikaa Adam Sandlerin ja Jack Nicholsonin Anger Managementia. (By the way, mun poikaystävän mielestä mä tarvitsisin ehdottomasti jotain anger management -kurssia...Kuulemma mun pitäis osata hillitä itseni paremmin?) Ajattelin taas samaa mitä aina Nicholsonin leffoja katellessa: Hän on musta niiiiin yliarvostettu. En tajuu yhtään miks häntä hypetetään niin helvetisti (no en kyllä ole äijän tekemisiin erityisesti perehtymällä perehtynyt, mutta kyllähän niitä pätkiä tulee koko ajan nähtyä). Hän on kyllä tietty hyvä näyttelijä, oikein hyvä, mutta kun ne jutut on aina niitä samoja. Pari ilmettä ja siinä se. Kaveri näyttelee aina sellasta jotain hullua sekopäätä; ainoo vaihtelu on se, että onko hän hyväntahtonen sekopää vai pahantahtonen sekopää. Maailmassa on monia monituisia parin ilmeen näyttelijöitä, mutta yleensä niitä dissataan ja haukutaan. Otetaan vaikkapa upea, ihana, supermies Bruce Willis. Hänen suurena ihailijanaankaan en voi sanoa, että näyttelijänlahjoja ois ammennettu tyypille oikein roppakaupalla. Brucella on ne muutama ilme, joita hän erittäin taidokkaasti käyttää ja that's that. Jackin pistäisin tähän samaan kategoriaan. Sen kategorian näyttelijöistä joko tykkää tai ei ja vanha Jackie ei nyt vaan erikoisemmin mulle kolahda.

Hmm, kohta alkaa jälleen uusi viikko. Koitan päästä sen aikana tanssimaan funkia yliopistolle. Maksoin nimittäin tänään liikuntamaksun ja ilmoittauduin heti parille tunnille. Voi kun ois kiva kun liikuntakärpänen taas puris (hei, miks ihmeessä se on -kärpänen? eiks hyttynen ennemmin? onko olemassa paljon purevia kärpäsiä? tsetsekärpänen, joka saa ihmisen uneliaaksi? niin ja eihän niistä kukaan pure, vaan pistää!). Kävin pari vuotta sitten erittäin ahkerasti aerobictunneilla ja muutamilla erilaisilla tanssitunneilla. Toi funk on aivan helvetin raskasta mutta niin vitun hauskaa! Tanssitaan hyvän musan tahtiin sarjoja, aika vaikeitakin, mut sit tunnin lopuks ku vedetään koko opittu sarja pariin kertaan, ni on niin älyttömän hyvä olo, kun on ees jotenkin mukana välillä tosi monimutkasissa askelkuvioissa.

Ja nyt tulikin taas pitkästä aikaa mieleen se, että mun mielestä mun poikaystävän pitäis vihdoin ja viimein tai edes joskus suostua tulemaan mun kanssa tanssikurssille. Mun mielestä tanssiminen on aivan mahtavaa ja ihanaa, ja olis kiva oppia jotain uusia juttuja. Vaikka vähän parisalsaa tai jotain muuta loistavaa. Mut koska typerä bf ei mun kaa tanssimaan lähde, mun pitää tanssia yksin ja tyytyä imemään tanssi-intoa elokuvista. Tanssileffat on nimittäin mun suosikkeja! Kelatkaa nyt Dirty Dancingin loppukohtausta!!!!! Uuh aah aaaaaah! Ei voi täydellisempää olla. Biisi, mesta, kaikki on täydellistä! (Harmi et Patrick Swayze näyttää nykyään leikellyltä eläkeläisnaiselta....)

Hyviä tanssileffoja ei kyl juuri tehdä. Pari vuotta sitten oli se Save the Last Dance, missä valkonen tyttö muuttaa mustien alueelle ja koulussa ystävystyy näiden kanssa. Se tuli telkasta just vähän aikaa sitte, ja vaikka tanssijutut on siinä ihan ok, niin ei sitä vaan voi olla ihmettelemättä, miten pöyristyttävän rasistinen leffa on. Jos kelais toisinpäin, että musta tyttö muuttaa valkosten alueelle, kuuntelee koulussa ja baarissa valkosen jengin dissausta omista typeristä mustien jutuistaan ja tekemisistään ja lopulta imee valkosten jutskat itseensä ja muuttuu cooliksi valkoseksi, niin helvettihän siitä pääsis valloilleen. Mutta kun asetelma on toisinpäin, ei ketään vois vähempää kiinnostaa. Se on aina ärsyttäny mua, miten valkoisia voi haukkua ihonvärin takia ja dissata ihan miten paljon huvittaa, mutta minkään muun värisiä ihmisiä ei. Samaa rasismia se on, mutta eipä se ketään kiinnosta...

Äh, nyt alkaa jo vituttaa. Kello on jo 7 vaille 12. Pesin jo hampaatkin eikä ole mitään vitun tekemistä enää. Pitää vain odottaa. Mitenköhän tarkkoja ne on? Varmaan just niin vittumaista jengiä, että ei mitään etukäteisilmoittautumisia hyväksytä.

Niin, ensi viikosta piti vielä kirjoittaa. Menen vkonloppuna Turkuun kummipoikani 1-vuotissynttäreille! Mahtavaa. Kaveri on tosi hauska ja iloinen heppu, ja mä nään häntä ihan liian harvoin :-( Menen heille oikein yöksi, niin saan sitten tyypin äidin kanssakin oikein kunnolla Jutella! Ja saan varmaan samalla taas kauhean vauvakuumeen (se ei ole hyvä asia) ja tulen kotiin selittämään poikaystävälleni, miten ihania vauvat on ja miten kiva sellanen ois myös kotona (tämä ei varsinkaan ole hyvä asia, vaikka en saakaan siihen ikinä MINKÄÄNLAISTA kommenttia).

Jeps, odotettavissa siis tanssia ja pikkupojan kans hengailua. Leffaan on kans pakko päästä - ehkä Turussa ehtii vaikka sunnuntaina (kun menen visiteeraamaan toista ystävää). Huomennakin ois ehkä hyvää aikaa sille siinä puolen päivän aikoihin. Ja ehkä myös keskiviikkona tai torstaina...Vaikka palkinnoksi siitä, että alan taas harrastaa liikuntaa (?).

Viimeinen kommentti: Syy, miksi vihdoin liikuntamaksun maksoin ja kelasin (jälleen) aloittaa liikkumisen, oli Aira Samulin. Näin hänen kuvan jossain lehdessä. Kuvatekstissä kerrottiin, että hän täyttää seuraavaks 80 vuotta. Kyllä, KAHDEKSANKYMMENTÄ vuotta. Ja siinä hän sit oli, niin elinvoimaisena ja pirteänä ja reippaana ja hoikkana. Vittu mä haluan olla kans sen ikäisenä niin hyvässä kunnossa eikä se kyllä onnistu ilman erittäin terveitä elintapoja. Siispä liikkumaan. Ja pitää kans lopettaa tupakointi.

Suunnitelmia on aina niin hyvä tehdä. Nyt alkaa vaan jo huomaamaan, että olen sen tyyppinen ihminen, että kaikki suunnitelmat ei aina ihan toteudu...

Hyvää yötä. Maanantai tuli jo.